Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Gréjt ríszet

 A great reset zajlik. Nem egy jövőbeni dolog.

Elvesztettük szaglóérzékünket, azért nem érezzük, hogy ez már egy éve zajlik. És évekkel ezelőtt finomították már a projektet.

Kíváncsi lennék, ha még élne ez a Stephen Hawking, kiszámolta volna e fejben ezt a great resetet, mint a fekete lukat? Vagy őt is meglepte volna, mint a Világ nemzeteit ez a kovid? Mindegy, mert ő mégis azt mondaná, hogy ebben a világban tényleg nincs helye Istennek. Mert ha ő mondja, az okos ember, akkor biztos úgy is van. Aki fejben megoldotta a világ felépítését, annak semmibe nem kerül Istent felszámolni.

Azt mondják 2030-ra megszűnik a saját tulajdon. És lesz egy yilágilag stabil minimál jövedelme minden embernek. Ez mit jelent? Elveszik a csarnokomat? Viszont lesz nyugdíjam?

Az jó, mert akkor nem kell foglalkoznom a tető javítással és 2030-at ha megérem, akkor mennék nyugdíjba, már ha megérem. És mivel nyugdíjra nem leszek jogosult, egyszer az életben kijátszhatom a renccert én is.