Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

A második csavar

Ludmilla és Igor egy esős késő délután arról álmodozik, hogy milyen jó is lenne egy egyszerű kis paraszt házban eléldegélni kettesben, jó boldogan, egyszerű és tiszta környezetben.
A rengeteg városi albérlet, állandó költözések, hajtás a bérért, robot a munka, nincs semmiben se szép, se öröm, se elégtétel, se kilátás.
Így álmodoztak egy késő délután, miközben kint eső esett.
Történt, hogy Igor talált egy elhagyatott kúriát, a várostól kicsit messze, de részlet fizetéssel megkaphatják, és elég jó áron. Van ott hely is, szép nagy udvar, hatalmas fák, meg közel az erdő is, tiszta levegő, minden.
De aztán jött egy pár napsütötte délelőtt és Ludmilla elkezdte sajnálni a színház bérletét. A filharmóniás koncerteket. És a városi társaságot. Hogy mindez ott a kietlen pusztaságban nem lesz. Nem lesz ott más csak Ő és Igor. És ennek a kilátásában maradt minden a régi. A városi albérlet, állandó költözések, hajtás a bérért, a robot munka, a kilátástalanság. Meg a filharmóniás bérlet.
A boldog, egyszerű, tiszta környezet Igorral már nem volt elég.

És kicsavarodék az első fő titok második csavarja. Még maradt négy csavar az első fő titok felfedéséig.