Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Színes kockák

Van nekem egy nagyon jó cyber barátnőm, Kornélia a neve. Mint bloggernek megadatott nekem is a kezdők szerencséje, hogy őt ismertem meg elsőnek, illetve ő vett legelőször számba engem. Azóta sok mindenről beszélgettünk, leveleztünk, osztottuk az élet dolgait. Kornélia kis filmeket készít a Duna televíziónak a Térkép rovatba. Kis filmek, melyek egy pár percre felvillantják a képernyők lámpácskáit, majd eltűnnek az archívumok kódok őrizte szemetes kukáiba, ahonnan a legjobb indulattal sem tudod őket előbányászni.
Ismervén Kornélia gondolat világát, munkásságát, hogy ne csak a holtak élvezhessék munkájuk megbecsülését, gondoltam megszerkesztem ezt a blogot, "Színes kockák"  ami a Kornélia filmjeit hivatott összegyűjteni. Legyen az egy, tíz vagy száz film.
Úgy érzem ezeknek a filmecskéknek a mondanivalójuk így egybe rakva érthetőbb, világosabb. Kis világslágerek melyek nem kerültek semmilyen topokba.
A bejegyzések szövegeit is Kornélia írja, majd a végén a linkre kattintva meg lehet nézni a pár perces filmecskét.
Az anyagokat, linkeket a www.erdely.ma honlapjáról gyűjtöttem össze. Ha valamilyen tulajdonjogi vagy mit tudom én milyen törvényi szarságot megsértettem ezzel a blogommal, kérem jelezzék.
Kornélia blogja itt olvasható.
Szeretettel Muzsi Attila.