Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Vívmányok

Hogy is szokták mondani? Krízisben áll neki az ember fejleszteni. Most nekem éppen gerendapréseket kitalálni és elkészíteni volt kedvem. De vettem egy nagy pozitív levegőt és azt mondtam, meg tudod csinálni, képes vagy rá. Vagyis nincs más választásod, mint kitalálni és valahogy megcsinálni. Az egy dolog, hogy az ember papíron leidétlenkedi a tervrajzot, eljátszadozik a számokkal, de vajon a végén lesz e miből megcsinálni, és az áldozat meghozza e gyümölcsét? Nem e fog szétrepedni minden az első gerendánál? A faanyagom megvolt, minden gondosan eltett és őrzött kemény fámat összeragasztottam, míg ki tudtam alakítani a vastag lábakat s kötőket, a csavarokra meg egy fél vagyont költöttem, és kerek egy hetet dolgoztam rajtuk, egy olyan idő koncepcióban, ahol minden perc számít. Talán megér egy külön bejegyzést ez a téma.
Íme az első ragasztott gerenda. Hét és fél méteres. A prés rendszer bevált.
Elkezdtük a villanyszerelést.

Józsi fúr.
5 plusz 1. Hunornak csináltam ezt a hangfalat a Dvd lejátszóhoz. A nagy hangszórók nem azok amik látszanak. A legalsón nem a szubbasszus van, hanem a front hangzások, a dübörgéseket lecsapolom az egyik kis hangszoróba, így nem kap frászt az ember a "Szellemlovas" démoni lánccsörgetésektől, és a párbeszédet érthetőbbé teszi a legalsó hangszóró. Kibeleztem két kínai Philips hangládát, azokból alakítottam a jobb és bal csatornákat, zenehallgatás esetében meglegyen a hifi. A háttér cincogásokat pedig ugyancsak két olyan kis hangszóró adja. Így egy helyről jön az a szerteszét eső, hangzás, a néha frászba kergető dübörgést lecsapoltam, szóval csináltam egy kis külső hangkeverést.