Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Mémek a nehéz időkben

 Nehéz időszakon megyek át, csináljuk itt ezeket a faházakat Andorrába, de ha kibírom, lesz itt váltás, meg minden.

Addig is, mivel mostanában nemigen írok, rákaptam ezekre a képes mémgyártásra, mert pillanatok alatt össze lehet dobni. Nekem viccesen komolyaknak tűnnek, de biztos sokaknak botrányosaknak tűnnek.

Rájöttem, hogy igaza volt Zolinak, aki az egész írói munkásságomat úgy summázta, hogy, idézem: "A muzsi rendszer kritikus". Kritikusnak nevezett, mert ezzel jelezte, hogy a rendszernek az a szőrszál vagyok a pinán, aki nem számít a behatoló dorongnak. Ha rendszer ellenesnek nevezett volna, akkor jelentettem volna valamit. Mondjuk a dorong szárazon nehezen hatol. De mint kritikus, szerinte semmit. A dorong lubrikálva van bármiféle kritikával szemben. A rendszer annyira cinikus, hogy bármiféle kritikát kárörvendve kibír. A rendszerből teljes mértékben hiányzik az empátia. A rendszert meg emberek alkotják. A rendszer nem egy szörnyeteg, aki szedi az áldozatait, hanem a rendszer egy tróger banda egy helyen, egy érdekben.

Az én képes mémjeim, a rendszer cinizmusával szemben lelket simogató hegyi beszédek.