Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Csapat munka

Az este azon vettem észre magam, hogy nézem a foci meccset. Csodálkoztam magamon. Sosem volt türelmem a foci meccseket nézni. Hülyeségnek tartom, hogy drukkoljak tiszta idegen embereknek, egy olyan győzelemért, amihez semmi közöm sincs. Majd fél órát néztem. Láttam én, hogy repül a zsírúj gyep, de egy magamfajta koca focinézőnek ez nem jelentett semmit. Aztán ma láttam a tévében, hogy egész nap osztották a gyep minőségét, és hogy ki a hibás érte.
Teljesen mindegy, hogy egyesek harcolunk ezért vagy azért, mások meg azért vagy amazért. Teljesen mindegy, hogy ki mit gondol. Hogy ki mit mond. Lehetünk akármilyen lángeszek és értelmes emberek. Teljesen mindegy, mert úgysem tudunk semmiben kiegyezni. Nem tudunk úgy kiegyezni, hogy közösen cselekedjünk is.
Talán ezért fennállhat annak a lehetősége, hogy lassan focicsapatot választok. És a sörre is rászokhatok még. A kettő jól megy együtt.