Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Szövetség


Amíg az ember nem kerül abba a helyzetbe, hogy nagyon komolyan feltegye magában a kérdést, valójában kire számíthat, az élet halál harcban, ahol az ember könnyedén, még akár egy véletlen fordulatból is nekimehet a halál fullánkjának, anélkül, hogy az sokat döfködne, addig azt hiszi, hogy az élet tele van egy csomó pozitív energiával, ami csak úgy árad az emberekből.

Az utóbbi időben, ami energiákat érzek az nem éppen az emberekből árad. Testem lelkem ráhangolódott az időjárásra. Még tiszta szerencsére, hogy a konyha-nappalinkból a természetre egy közel hat négyzetméteres hatalmas üvegfal enged kilátást. Éjjel, nappal. Ezen keresztül „látom” az időt. Észre sem vettem magamban ezt a folyamatot, csak felébredtem, hogy a természettel rezonálok. Ahogy tavaszodik, úgy veszem észre a kerti és udvari tennivalókat.

Pár éve tart bennem ez a tél. Elmúlt a nyár. Elmúlt az a nyár, amikor még reméltem, hogy emberek köthetnek szövetségeket. Beállt a hosszú tél, egy jó pár éve, azóta nem akar kitavaszodni bennem. Most valamitől elkezdett más lenni. Azt hiszem a tudatalattim, a lelkem elkezdett életre kapni, valamitől rezonálok a természettel és érzem a tavaszodást.

Sokat gondolkodtam és próbálkoztam, hogyan léphetek szövetségre másokkal, hogy fizikális érdekeimet megvédjem? Mert vannak az életben területek, ahol nem elég holmi pozitívizmus, komoly szerződések, szövetségek biztosítják a békét, nem holmi emberi jóakaratok.

Felleltározván az utóbbi évek tapasztalatait és a földrajzi potenciálokat, egyetlen egy szupranaturális szövetségre számíthatok a jövőben, és az a Természet. Ezt a meglátásomat talán ez a tavaszodás hozza, ez a ráhangolódás a természetre, ami különös beavatkozásom nélkül történt meg. Lassan felébredtem, hogy semmire és senkire nem számíthatok, csak arra, amim van és ami Van. A Föld. A Nap. A Felhő. Az Eső. A Tehénszar. A Bogarak. Némi Kerítés és Ketrecanyag. Az Ásó. A két Kezem. És a nyöszörgő Testem.

Ezek a megbízható szövetségeseim. Ezekre számíthatok a közel jövőben.