Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Kéz kezet.

Magával ragadt ez a francia házépítéses dolog a napokban. A franc essen belé, gondoltam. Már kezdtem elfogadni a világégéses állapotot, erre megint áthúz a sors. Bármennyire ellenkezem, a valóság az, hogy jó lenne, mert kiszedne az adósságokból. Egy pár év házépítés egyenesbe hozná kitartó anyagi gondjaimat.
Az ábra az, hogy az Andorrai ház építése, amint kiolvastam az engem be nem avatott dolgokból az úgy volt, hogy ottani szálloda tulajdonosok, akik valamilyen barátai ennek a Zsüliennek, hozták össze az ottani közös barátjuknak ezt a faház építést. S akkor mint akiknek fontos, hogy a dolgok jól menjenek, mert állítólag ott minden pofára megy, minden nap eljöttek és meglátogattak minket, hogy lássák az építés haladását. Az egyiknek, mint kiderült, építkezési cége is volt. Szóval egyébként nem adtál két fityinget rájuk, hacsak nem látod azokat a drága dzsippeket, amikben jártak. Egyszerű emberek, akik mellesleg több szállodának a tulajdonosai. Itthon Romániában egy ilyen kaliberű ember nem köszön neked. Egy munkásnak. Ők köszöntek. Ezért gondoltam az elején, hogy valami szájtáti majmok nézelődnek. Mert nem Armani cuccokban lötyögtek, hanem egyszerű nyári cuccban.
Szóval ezek aztán látván, hogy a ház jó lett, megegyeztek Zsüliennel, hogy ezt a házat reklámnak fogják használni és amit bevállalnak, együtt megépítjük. Kezet ráztak rá. Én el is vetettem a dolgot, mert nekem itthon teljesen más tapasztalatom van az ilyen kezet rázásokról. Itthon a szerződés sem szent, hát még a kézrázás.
S akkor most úgy néz ki, hogy be akarnak vállalni évi hét nyolc házat csak a mi csapatunkkal.
És ettől félek, hogy ezek bolondok. Ezeknek a szavában hinnem fog kelleni. Egyszer csak azt mondják nesze itt a ház terve. S akkor mindegy, hogy lesz e még olaj tíz év múlva, hogy lesz e polgárháború Romániában, a házakat fel kell húzni.
Nehéz lesz nekünk ebből a Balkánból kinőni.