Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Hirtelen szárnyak


Nagyokat hallgat Zsülien az Andorrai házakkal.
Én meg összekulcsolt kezekkel kérem a fenvalót, hogy hallgasson is.
Nem azért, de megígértem, hogy ebbe még belemászok.
De ha egy mód van rá, nem másznék bele.
Ha az idén akarták volna, már elkezdtük volna. Most már lassan volna is egy okom, hogy vissza mondjam. Arról volt szó, hogy mindjárt januárban neki esünk. Én mondtam, hogy ha nem, én nem tudom vállalni, mert ősszel nem megyek szerelni. A fiamat nem akarom kivenni az iskolából, mint a múltkor. Mert ha megyek, őt is viszem.
A gondolata, hogy elmúlhat tőlem e pohár, izgalomba hozott, hogy akkor az idén fullban kertészkedhetek Cézárral. És a stúdió helyiségét, ami lehet a továbbiakban nem lesz stúdió, de a bővítéseket megcsinálnám, ha már úgyis megvan majdnem minden hozzá.
Ez azért is lenne fontos, mert az utolsó kis helyiség lenne az elektrotanyám, ahol mindenféle dolgokat kütyülnék. Rengeteg projektem van. Az a régi orgona restaurálás, egy rugós reverbet mindenképp akarok (megvan a rugós mechanizmus) a gitárhoz a mai napig sem lehet digitálisan azt utánozni, ezelőtt 30 éve csináltam olyat, telefonos hallgató kapszulából. Ésígytovább.
Ezzel a lelkesedéssel kedvet kaptam a fiam egyik fülesét megjavítani. Megszakadtak a szálak, már másodszorra rövidítem meg a kábelt, a tíz szálon valamelyiken táp megy és ha picit megtörik, olvassza az egészet. Elég pepecs munka, ilyenekhez fog kelleni csináljak egy nagyítós szerkezetet, ledes megvilágítással.
Ehhez kéne nekem az az adekvált elektroműhely. Kicsit nosztalgiából is szeretném, hisz nagyon szerettem gyerekként, fiatalként éjszakába menve, sokszor hajnalig bütykölni, csendben rádiót hallgatni és gondolkodni a világ dolgain.
Egyelőre az elektro asztalom a keverő szobácskában van, mert ott van fűtésem. Ha a fejlesztés meglesz, ott több helyem és fűtés is lesz.
Mindehhez kedvet kaptam attól a tudattól, hogy esetleg elmarad Andorra.

Nem is kell mondjam, hogy mennyire elkezdtem gyűlölni a rendeléses munkákat. Talán el kellene mennem pszichológushoz. Hogy ráeszméljek, van még egy lukam, ahol szarni tudok, és ne mind finnyáskodjak. De talán nem akarok kigyógyulni ebből a rendeléses munka undorból. Inkább szeretnék valami olyat, amit én akarok, ami nem rendelés.

Mert ha csak a kertezés gondolata hirtelen szárnyakat adott, talán a műhelyezés is jobb lesz, ha nem leszek a kényszer nyomása alatt.
De ehhez valahogy le kellene rendezni a felvetteket. Ami még nem lenne baj, de feszt jönnek az újak, akiket mind muszáj kiszolgálnom... Őrület!
ideiglenes elektrotanya

megszakadt a fülesderót

nem látok már szemügővel se

minha tiszta új lenne

napszemüvegekből eszkabált szemüvegek..
mivel többféle szemüveget kell feltegyek,
veszem az olcsókat, de azok keretei hamar eltörnek...