Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Csárli vok

Ha igaz az, hogy az ember munkájában tükröződik, a létező világ valami hatalmas alkotóra kéne visszaverje a fényt. Erről az alkotóról szólnának a világ összes vallásai. Ez a kép pedig nekem kifejezetten nem tetszik. Amit ez a kép reflektál, az nem az az alkotó, aki képes egy fűszálba is akár életet lehelni, nemhogy ebbe a Planetába.
Így válok nap mint nap istentagadóvá. Ahogy a vallások bemutatják az istent, egyre inkább szégyenkezem amiatt, hogy én ebben hittem.
Azt mondják, ha nincs légy, megszűnik az élet, ha nincs ember, regenerálódik a természet. Én azt mondom, ha nincs isten, az élet és természet mellett még boldogság is lenne. És tökéletes harmónia.
Amint az élhetőséget, tehetséget és ösztönt kiírt a kötelező tanügyi rendszer, úgy az istenek vagy ha jobban tetszik az ökumenikus isten is kiírt minden jó szándékot, ártatlanságot és beletapos mindenbe ami szeretet, szerelem meg egyáltalán mindenbe ami jó ebben az életben.