Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Vágjunk bele






Az érzelmeket hagyom majd a műsorokra.
Inkább leírom eddig hogy néz ki a rádió programja:
Reggel 10 órakor a “Heti Blog rovat”. Bloggerek felolvasása a saját okosságaikról. Egyelőre csak nekem van egy két perces demoféle alakításom. Remélem a hülyeség ragadós lesz és mások is fognak jelentkezni.
Este 19 órakor a Stonecrops együttestől 13 szám pörög majd egy órán át.
20 órakor Oli Steel olvas fel valamit, hallgassátok meg, és ha éget a tehetség, ne hagyjátok szunnyadni, ugyanitt egyéb felolvasások kerestetnek. Legyen saját. Profizmus nem előny. Kockahas se.
21 órakor Gabricsevics István saját maga, saját versét mondja el. Szívmelengető. A továbbiakban versek saját előadásban jöhetnek. Pátoszos, drámai előadásmódok nem nyerők. Értünk mi a sima szóból is, ha corasonból jönnek.
22 órakor vacsora után jöhet a hab a tortán, Grafix művésznéven Borbás Ferenc saját házi stúdiójában alkotott egyedi, szép hangzású számai szólalnak meg, közel egy órában.
23 órakor tematikus műsorként Tar Szabolcs “Az én népzeném” video bejegyzése hatására kis ízelítőt vágtam össze kedvenc zenészeiből, együtteseiből. Egy fajta népzene óra is lehet.
Napközben mindenféle zenék forognak körbe, véletlenszerűen. Egyelőre kevés zene van a listán, igyekszem folyamatosan feltölteni. Ezzel szemben az a gondolat vezérel, hogy lehetőleg a nép fiaiból keressek egyedi zenéket, egyértelmű, hogy akinek már 17000 jutubos nézettsége van, annak itt gáz megszólalni, a kis szobai rádióban. Tehát, akinek ciki itt lenni, nem kell szégyenkeznie, hivatkozhat arra, hogy éppen kutyát kell sétáltatnia, nem ér rá. Értek én a kevésből is. Megtanultam noha vérző szívvel, de emelt fővel tovább lépni.
Hogy a dilemmákon segítsek, amég a szusz megvan bennem, alant közzéteszem kik is fognak itt megszólalni:
Törzs Klub tagok: Borbás Ferenc, Baba István, Stonecrops zenekar, Oli Steel, Gabricsevics István, Tar Szabolcs, Fábián Andor, jómagam: Muzsi Attila... (folyt.köv.)
Vendégek, aki elfogadták a meghívást: Esti gyors, Fecskerooby....(ajtó nyitva...)
Akikkel még nem beszéltem, de a műsorok révén megszólalnak: Vasmalom, Zurgó, Szokolay, Niburta, Debreceni Kis Helga és Hatvaniné Erzsébet. (szar érzés, hogy megkérdezés nélkül csillogok nevük alatt, de eljön a nap, gazdagra kövérre, soványra szegényre, azaz gazdagra szegényre, soványra kövérre... asszem így..)
A továbbiakban mindenféle műsort el szeretnék indítani, egy olyan rádiót akarok szerkeszteni, amit egész nap szívesen hallgatnék. Aztán ki tudja miféle lúzer projektbe fog ez belesülni, ahogy a nép monggya: sován disznó makkról álmodik... Vagy kövér disznó makkról álmodik? Mindegy...
Kisvállalkozókat szeretnék megszólaltatni, de nem kékszemű cicáknak almot féle reklámokkal jönni. Imádom a cicákat, de a reklámokat nem. Valószínű olyan órában fogok a kisvállalkozóknak időt szánni, amikor nem számít, hogy mi lesz a fengshuival vagy kundalinivel, azaz nem akarom elrontani az ember napját egy pék, hegesztő, matróz vagy asztalos szánalmas vergődésével.
Azt nem is kell mondjam, politika, vallás olyan mód kerülendő, hogy kezdjük itt szétválasztani az népeket orbánistákra, illetve gyurcsánistákra, avagy errefelé nálunkfelé pezsedésekre vagy johánniszistákra. Akinek viszket és beolvasna, használja a kulturális teremtő erejét és alkosson valamit.
Szeretnék megmaradni a szép, a szeretet, szerelem, a zéletértelme cuccok berkeiben, lebegni a sztringzek frekvenciáin, nem az izmusokén, vagy bármilyen szektaság árnyékából köpködni. meg vagyok győződve, hogy tudjátok miről beszélek...

Szóljon a rádió...