Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

The Equalizer

Ez a Denzel Washington alakít egy jó szerepet a “The Equalizer” filmben.
Egy lányt, akit tisztességtelen örömszerzésre kényszerítettek a maffiások, úgy megvertek, hogy azt félholtan vitték kórházba. Amíg ez a lány ott épülgetett, ez a Denzel Washington kinyírta a maffiát szöröstűl böröstűl. A lánynak gőze nem volt, hogy míg ő épült, mi történt. A végén találkoznak az utcán és a csaj boldogan újságolta a mukinak, hogy nem kurváskodik többet és új életet kezd, valószínű a maffiák azért hagyták békén, mert hogy féltek, feljelenti őket a verés miatt. Denzel meg csak mit sem sejtő arcot vágva bólogatott, persze, valószínű.
Így lett vége a filmnek, hogy a csaj sosem tudta meg a valóságot.

Nekem meg rögtön beugrott, hogy Jézus orrba szájba híresztelte, hogy megváltottalak benneteket a bűntől.
Furcsa. Mert ugyanakkor azt mondta, hogy ne tudja az egyik kezed mit csinál a másik, és menj be a te belső szobádba, mikor imádkozol.


Na de mindentől függetlenül a film betyár jó. Számomra többet ér mint egy mise vagy két yoga session. Halálra kielégít, amikor a bad guyzokat kinyírják. Még így filmben is.