Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Bye bye Michelangelo

Na. Azt mondták ezek az ezosok, hogy idén kinyílik valami szeretetkapu, mint valami fekete likon fog áradni a jóság és a gonoszok szörnyet halnak. Úgy néz ki ez a szeretet áradat elmarad. Nem szerelemből építkeznek ma Tadzs Mahalokat, hanem beton és vas kerítéseket.
Mondom a fiamnak, hogy mit mondanak ezek, hogy a negatív gondolatok negatív dolgokat vonzanak és a pozitív gondolatok meg pozitív dolgokat vonzanak. Persze, mondja a fiam, mint a fizikában, a pozitív gondolatokra gyűlnek a negatívok, hogy kinyírjanak...
A jó a gonoszt hergeli. Lásd liberalizmus. Tehát csak az a kurva liberalizmus a hibás, meg a kurva kapitalizmus.
Ilyenek, hogy szabadság, szabad vállalkozás, ez manapság már nem igény. Mindegy mit hoz a holnap, csak tessék kinyírni mindent ami szabad, köréje jó nagy falakat építeni és tetejére szögesdrótot is tessenek húzni. Három rétegbe, árammal.
Szevasz Michelangelo de Buonarotti, akkor se vitted jól, de ma bizti éhen pusztulnál. Titkos szerelmek sem emésztenék halavány és érzékeny lelked, mert ma nem szokás a szerelem. Ma inkább ilyen “arta poora” a divat, sima beton, szegecses drót. Hogy megvédjük bennünk mindazt ami jó: a gyűlölet, a rettegés, az irtózat, a reménytelenség. És némi holt isteneket. Mert a krisztusokat már keresztre feszítettük. Hiába jön vissza negyven nap múlva, elcsípjük fülét és nyomban szegre verjük.

Azt hiszem azt a szeretet kaput mint megannyi fekete likas áradat az ördöng érte el hamarább, a mifajta angyalok elbóbiskoltunk a sok filótól és szentlelkes repdeséstől, és most zuhog lefele a sok setét árnyék s borul az emberek agya mint a pestis.