Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Kihűl a kávé...

kép forrása: csanalosi.net
Nekünk magyaroknak lehetne egy teljesen sajátos lelki és gondolat világunk, amihez ne legyen köze idegen kultúráknak. De ma a más az india, nepál s ezek a sok degenerált hülye buddhista hülyeségek, meg túloldalt a Vatikán. Azért nem szeretem ezt a Hamvas gárdát sem, mert kiszedték tőle ezeket a zen-es dolgait és azon lovagolnak.
Továbbra is állítom, hogy a mi vallásunk egy erős és szabad gazdasági koncepció és összefogás kéne legyen, nem elvont, megfoghatatlan teóriák a létezésről. Független vállalkozókból összeállított, világtól független gazdasági rendszert kéne felépítsünk, ehhez viszont kell a nemzetben gondolkodás, az erős hit, aztán a terv, az akarat és a munka.
Egyszerű. A nemzet az a család, a hit az az önbizalom, hogy életre születtem, nem szolgának meg isten barmának, a terv az megint egyszerű, mert olyat kell kitalálni ami nekünk jó, aztán az akarat, az a motiváció, hogy akarjuk mi ezt a magyar családot, ha mindez megvan, csak neki kell fogni dolgozni. Hogy ezt mitől lehetett így elbeszélni meg mellé beszélni, nem tudom, nem értem és nem is akarom megérteni.
Csinálom a dolgom, megint az a geci komolytalan asztalos lettem, mert nem tudok semmiféle határidőt betartani, mindenki ideges, de leszarom. Amikor jönnek, mondom, hogy majd decemberben. Akkor sírnak, aztán mondom, jó, megígérem novemberre, kirinyálják októberre. Mondom, nem tudom megcsinálni októberre. Erre, hogy de próbáljam meg. Persze, hogy nem tudom megcsinálni.
Abban gondolkodom, hogy fele csarnokomat cseréljem el egy kisebb üzletre vagy telekre, ami útba esik. Szeretném a saját elképzeléseimet létrehozni és azokat árulni. Ahhoz saját, bérmentes üzlet kell. Lassan ez az új terv kezd kirajzolódni bennem.