Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Dunsztba Kraftwerkkel

Na buun...Kinyögtem a Kraftwerk Neonlights Coverjét. Egy kicsit (na jó: teljesen...majdnem..) átírtam midiben a zenét, lehoztam az abszolút robot és elektronikusból egy kicsit a klub hangzásra, tökösebb basszus, házi dobolás (nemcsak lekvár van házilag), minimalizált csilivili, habár így is tele van. Szeretnék inkább akusztikus hangszerekkel dolgozni, de hát hol vannak a vitézek (legfeljebb gyász verzióban)?
Asszem kábé 187-szer hallgattam végig miközben mixeltem és kerestem a hangzásokat, már tiszta dilló vagyok tőle, hulla fáradtan ma ledoboltam, üsse kő, tegyem már félre, mert vannak más projektjeim is.
Szóval ez demo verzió féle, majd egyszer valamikor kábé így kéne hangzania.
Fel se raktam és máris jöttek az ötletek, hogy miket kéne még rajta igazítani, meg esetleg a dobokat egy teljesen más koncepcióba keverni...De ahogy a Tom és Jerry rajzfilm végén a felirat volt: "sziasztok srácok, jó volt és majd még jövünk", úgy még visszatérek rá más dalokba.
Ezt betesszük egyelőre a dunsztba, oszt ha tetszik amit csinálok és kedvet kaptok hozzá, akár furulyával, hegedával, zongorüllel jertek s dobjuk fel a szupergrouppot...ahhahha...



Kraftwerk Neonlights Cover ezen a linken elérhető.