Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Betörés

Általában a médiák felpumpálnak egy dolgot, bemutatják,hogy ez és ez valószínű hatalmas sikkasztásban bűnös, lehordják mindennek. Aztán sosincs folytatás. Hogy valóban bűnös volt? Erről már sosem referálnak utólag. És itt nem csak egy fajta pártnak elkötelezett tévé vagy rádió állomásról van szó. Mindenik egy halomra. Itt nincs olyan, hogy állj meg vándor. Nincs. Itt minden adó egy hatalmas kurva.
Első látásra nem méltattam figyelemre ezt a Csibi Barna féle dolgot és annak a híreszteléseit. Egy srác, akinek felfőtt a feje, kinek nem fő fel mostanában? Ezért vagy azért? Ma, amikor bizonyos tévéadók effektíve a halálát kívánják Böszeszkunak, lemondják mindennek, ki figyel igazán oda egy hülyeségre? Olyan ez, mint amikor kérdezte a fiam anyósomtól, hogy mama, te mikor halsz meg? Erre anyósom úgy megsértődött, hogy pakolt és haza ment. Fogalma sincs anyósomnak, hogy az utóbbi félévben a hatéves kisfiam mennyi rajzot készített neki és egy köténykét is félre rakott neki, ha netán hozzánk jönne. Egy három gyereket felnevelt nagymama, ha nem tudja egy kis gyermek mikor mit és miért kérdez, akkor igen megkérdőjelezem az életben való jelenlétét.
Az én kiakadásom azon volt, hogy annyi magát értelmesnek tartó ember, kik legtöbbjük doktori s ilyen címekkel rendelkeznek, ezt a szerencsétlen Csibi Barna fickót szemelték ki maguknak, hogy össze ugrasszanak minket magyarokat a románokkal? Ez az a nagy kormány ellenes program?
Ami viszont ma is nagyon komolyan aggaszt, hogy valakik feltörték Csibi Barna blogját, teleírták hülyeségekkel és látom eltelt mindjárt két hét és a blogon továbbra is ömlik a hülyeség, a primitivizmus. Holnap feltörhetik az én blogomat, a tiédet, az akárkiét és teleírhatják hülyeségekkel. Feltörhetik emiljeinket, mindenféle regisztrációnkat amiket az évek folyamán kiépítettünk, anélkül, hogy valaki felelne érte. Ez ami nagyon aggaszt engem.
Nem azért aggaszt, mert lenne valami fantasztikus vesztenivalóm, aggaszt a gondolata annak, hogy egyetlen szabad kifejező eszközünket is lefoglalják. Mint ahogy országunkat lefoglalták és foglalják.
Én ma már semmiben nem bízom és semmiben nem hiszek. Tiszta kommunizmus fílingjeim vannak.