Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Gréjt ríszet

 A great reset zajlik. Nem egy jövőbeni dolog.

Elvesztettük szaglóérzékünket, azért nem érezzük, hogy ez már egy éve zajlik. És évekkel ezelőtt finomították már a projektet.

Kíváncsi lennék, ha még élne ez a Stephen Hawking, kiszámolta volna e fejben ezt a great resetet, mint a fekete lukat? Vagy őt is meglepte volna, mint a Világ nemzeteit ez a kovid? Mindegy, mert ő mégis azt mondaná, hogy ebben a világban tényleg nincs helye Istennek. Mert ha ő mondja, az okos ember, akkor biztos úgy is van. Aki fejben megoldotta a világ felépítését, annak semmibe nem kerül Istent felszámolni.

Azt mondják 2030-ra megszűnik a saját tulajdon. És lesz egy yilágilag stabil minimál jövedelme minden embernek. Ez mit jelent? Elveszik a csarnokomat? Viszont lesz nyugdíjam?

Az jó, mert akkor nem kell foglalkoznom a tető javítással és 2030-at ha megérem, akkor mennék nyugdíjba, már ha megérem. És mivel nyugdíjra nem leszek jogosult, egyszer az életben kijátszhatom a renccert én is.



2 megjegyzés:

  1. Bogár Lászlótól hallottam erről a resetről először és ahogy ő előadta, nem találtam benne kifogást. Szerinte, azért kell a reset, mert a világ urai elvesztették a kontrollt az emberiség fölött, ugyanis annyira komplex a rendszer, hogy már nem lehet kontrollálni.
    Ha ez így van, akkor max előidézni tudják a káoszt, ami a resethez vezet és egy adott pillanatban visszalépnek a színre és visszaveszik a gyeplőt.
    Lehet abban is valami, hogy a magántulajdon elvész és az, aki eddig gürcölt az életben, az rosszabbul jár, mint aki csak a mának élt, egyik napról a másikra.
    Persze az is lehet, hogy akiknek nincs semmijük, majd ők lesznek a káosz első áldozatai, mert ha kivéreztetés történik, akkor arra ők lesznek a legérzékenyebbek.

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom. A káosz már örvénylik. A nullázás senkinek nem jó, még az előidézőknek sem. Ők is belebukhatnak, de nincs más választásuk. A kis ember legfeljebb az életét veszítheti. Akinek van valamije, az akár az eszét is. Csak az maradhat a talpán a dőlő létrán, aki időben észre veszi, hogy dől, és nem a létrához ragaszkodik, hanem az egyensúlyához.

    VálaszTörlés