Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Retro vas, azaz a rózsaszínű forradalom

 "Retro vas, azaz a rózsaszínű forradalom" címmel magyar rock zenei válogatást hegesztettem össze a szektás rockereknek.

Vigyázat! Előre szólok, nem dicshimnuszok hangzanak el a kommentárjaimban a "jó öreg rockerek" pihepuha lelkük pátyolgatására.
A végén pedig egy bónusz track, amire szerintem senki nem számít.
Ha sikerül az előítéleteket legyőzni, és igazi retro magyar rockot akartok hallgatni, most per pillanat semmi sem áll útjában.


2 megjegyzés:

  1. Én nem érzem a nagy csalódást. Révész Sanyi fiatalon arról énekelt, hogy nincs egy hely... hát már van. Sorolhatom a többieket is, de a mai politikusok - korosztályunk - akkor volt fiatal, és ott ugráltunk a színpadjaik előtt. A Piramis koncert után a sportcsarnok mögött hátul vártuk a bandát, írják alá a jegyet, de a rendőrök igazoltattak, és seggberúgással hazazavartak. Voltam P-Mobilon a miskolci Ifi parkban, hallottam Vikidál és Tunyogival is. Bencsik halála után szerettem ki a bandából. Szigeti Ferenc bandáját nem tudtam komolyan venni. Nekem a Corvina előzménye nem fért össze a rock zenével.
    Minden ösztöndíjammal az első utam a lemezboltba vezetett, és amit tudtam, megvettem. Ma is őrzőm, bár fáradnak az emlékek, és Török Ádám halála kifejezetten rosszul hatott rám. Egyre mennek végső útjukra ezek a zenészek, s a korábbi rajongóik, akik ma pozícióban vannak, juttatnak nekik, inkább örülök neki.

    Egyébként köszönöm a válogatást! Jólesik hallgatni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annak örvendek, hogy Révész Sanyi révbe ért, és van már helye. És talán a többiek is mire megőszültek, mind lett már helyük.
      Talán ezzel magyarázható, hogy a mai fiatalság lazán veszi a műfajokat és lázadás miatt elmarhulja a mondanivalót.

      Törlés