Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

A komoly dolgok -első füzet-



 

9 megjegyzés:

  1. Gratulálok!
    Hol/hogyan lehet megvenni egy ilyen komoly dolgot?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Írj egy postacímet a szaradafa@gmail.com-ra és küldök egy Muskóczit! Így!

      Törlés
  2. Én is kérek, és számlaszámot, ahová az árát utalhatjuk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A készlet erejéig térítés mentesen küldöm mindenkinek. Úgy gondolom, ha már annyi éven át szenvedtétek írásaimat, megérdemlitek! Én köszönöm, ha kéritek!

      Törlés
  3. Szó ami szó, mindig szenvedés kivárni, amíg a következő megszületik. :-)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Attila! Szeretném én is megköszönni a könyvedet, amit eljuttattál hozzánk! Bár én hosszú ideje nem írok/olvasok blogot, Imi által azért mégis követni tudom, hogy éppen mit csinálsz, és persze a Muskóczi-történeteket is. Őszintén gratulálok hozzá, nagyon szeretjük ezeket az életízű "meséket", még ha nem is ez a megfelelő kifejezés. Én a rajzaidnak is csodálója vagyok, a könyvjelző is tetszett, egyik oldalán a kicsit újraértelmezett/megszemélyesített bibliai idézettel. A borító, a betűtípus, az egész könyvecske megjelenése számomra tökéletes összhangban van Muskóczival... remélem, hogy valamiképp folytatódhat életedben az írás/rajzolás és megtalálja értő-szerető közönségét. Köszönjük!

    VálaszTörlés