Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Mugo páciens Dr.Psichonál

 Látván Mugo a világban a sok értelmetlen dolgot, elkapta a generál szorongásos szomorúság és azt tanácsolták neki, hogy menjen Dr.Psichohoz, az majd meggyógyítja, a sok értelmetlenséget majd csupa jó dolognak fogja látni.

Nosza Mugo elment Dr. Psichohoz.
Az eredményt kommentben lehet hagyni...




4 megjegyzés:

  1. Hehe, engem is pszichológushoz akar küldeni, mert azt hiszik hogy én túl balfasz vagyok egyedül kimászni a helyzetből... Majd egy pszichológus megmondja a tutit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha a pszichológus nem segít, akkor el lehet mondani az emberről, hogy gyógyíthatatlan beteg, így jöhetnek a dilibogyók. Attól mosolyog az ember, de legalább mindenképp hallgat és nem lesz véleménye...

      Törlés
  2. A pszichomókus is csak ember. Ha jót beszélgetsz vele, akkor megéri a pénzét, ha nem, akkor rájössz, hogy magad uram, ha szolgád nincs.
    Még huszonévesen majdnem belezúgtam egybe. A strandon ismertem meg, és akkor járta az utolsó évét. Volt gyermekpsziciáter is a házunkban. Anyuval egykorú lehet, aztán elköltöztek. Lehet, ha mint paci mentem volna hozzájuk, most másképp nyerítenék, de nekem normális embernek tűnnek.
    Az ember a gondjait jobb, ha baráti és családi körben szellőzteti, az idegen erre nem alkalmas.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szakembertől sem riadnék vissza, de nem szeretnék megvilágosodni abban, hogy a nézőpontommal van a baj és váltsak nézőpontot, mert nem a nézőpontok vittek a sötéten látásra, hanem a körülmények. Körülményeket változtatni meg a spirituálisok szépen bemutatják: hagysz csapot s papot s szerződést és új útra lépsz.
      Csak ugye az is baj, ha az ember egy morális fajta és nem szeret csak kénye-kedve szerint szerződéseket felrúgni. Így marad az önmarcangolás. És legfeljebb egy új út keresése hosszabb lecsengéssel, kevesebb kollaterális áldozattal.
      A barátok már únják, a családot minden putypuruttyal terhelni sem érdemes, mert nekik is elromlik a hangulatuk, szakember protokollokat követ, az megint nem esedékes, így marad amint írtad: "magad uram, ha szolgád nincs..."

      Törlés