Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Továbbiakat...

 Szóval itt:

Mától minden huszadik zeneszám után egy egy Muskóczi történet hallható Fábián Andor előadásában az Artizán Blues Rádió műsorlistáján.
Jelzem, hogy a karácsonyi zenés lista még ma és holnap fog megszólalni, holnaptól kányec filmá karácsony... irány a butyilovgyárba! Remélem jól telt a karácsony, mert ha nem, várhattok még egy évet rá.
Én megtettem mindent, hogy otthonotokban ne idióta zsingelbellz zenék szóljanak.
Továbbra is azon dolgozok, hogy tartalmas zenéket töltsek fel nektek.
Egy kicsit szüneteltetem a blogos felmondásaimat. Egyrészt azért mert elegem lett a sok megmondásból, sok energiát felemésztek azért, hogy valamennyire PC legyek, nem bírom már. Csinálják mások jobban, ütősebben és fülviszketésre gyógyíresebben.
Inkább arra tölteném az időmet, hogy átfésülöm az összes írásaimat azóta, hogy blajbászt fogtam a kezembe és amit ma is úgy látok, ahogy ezelőtt 10-20-30-40 éve, azokat kicsit rövidebbre, lényegretörőbbre fogva felmondom és be fogom illeszteni a rádiós lejátszó listákra.
Na... további kellemes ünneplést, és főleg magamnak mondom: ne add fel... ne adjátok fel... Lesz még rosszabb és akkor se fogunk sírni...