Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Űrfickók

 

Mondjuk nem értem, hogy ezek a Spilberges filmek, értem ezekre a földönkívüli szuperinteligens szörnyes filmekre, hogy ezek miért hozzák mindig a földönkívüli szuperintelligens lényeket gonoszokként? Ezek undokok, nyálkásak, és folyton az agyunkból táplálkoznak, ezzel ők egyre csak nőnek és nőnek és még szuperintelligensednek.

Minek az a sok hatalmas befektetés a vizuális megjelenítésbe, ha maga a téma egy nagy fos? Már önmagában a kamera Hitchcockizálása annyira gagyi, mely elment Hitchcock filmjeiben egyszer elsütni ezt az infantilis gagyiságot, de a Spielbergektől ez már szánalmas fogás. Mindenki odavan a Spielberg filmektől, de nekem az jön le belőlük, mint amikor a lagzis csávó egy Tyros 28-as szintetizátoron tolja processzált midiből a Májkeldzseksszon Beat it számát és dagad a melle attól, hogy tökösen szól a szintije és olyan pofát vág, hogy cucc, nemde? Drága szinti volt. Speciálisan vettem, csak ismerősön keresztül. Limited edition. Signature.

(Jó tudni, a Tyros nem tudom hányas kiadásnál van, de mostanában olvasom, hogy az 5, 6-os verzióért jár nedves álom éjszaka a lagzisok körében...)


Nézek egy francia filmsorozatot, egészen jól kezdődik, gondoltam a franciáknak csak több eszük van, hát csalódtam. Akkora gagyiságot szedtek ki az Eternelle sorozatból, hogy az ötödik részben leálltam és azt mondtam, na álljon meg a halottas menet, ezt inggyé sem akarom tovább nézni. Mikor megjelent az ukrán ördögfajzatféle sumér gyűrűkkel és piros felhőt lehelt ki magából, megállt az eszem, és azt mondtam, ezen a Földön mindenkinek elment az esze.

Jönnek ezek a degenerált filmproducerek a degenerált befektetőikkel és azzal akarnak minket szórakoztatni, hogy minden más, ami nem mi vagyunk, az ránk akar tőrni, meg akar minket enni, de előbb kínozni akar és szenvedni látni. És mi persze jóindulatú balfaszsággal ezt elnézzük és folyton megbocsátunk az alieneknek, mert ilyen faj vagyunk, aki csak a szépet látja. Tehát hülyéknek néznek minket, és valószínű azok is vagyunk. Minden esetre, ha ezekért a filmekért fizetnem kellett volna, rendesen tökön szúrnám magam, mint ahogy a woodooban a plüssmackót kötőtűvel szokták agyon szurkálni.

Mi a francnak nem csinál valaki olyan filmet, ahol ezek a szuperintelligens földönkívüliek nem megenni akarnak, hanem magunktól megmenteni például? Egy Jézus példára, például? De nem, Jézusból is mindig hülyét csinálnak, és belőlünk újból hülyét, hogy Jézust egy hippynek érzékeljük, aki noha ács volt, de ez mellékes, mert mi úgy ismerjük, mint aki törökülésben ül mint a spirituálisok és a homokba rajzol, meg miközben a csaj a hajával keni olajokkal a lábát, nagy okosságokat mond, jó fontosakat pillogtatva.


Aztán nem elég ezeket a rémeket elhessegtetni, jaj nekem, csak átfutok a híreken, de esküszöm csak átfutok a híreken, és rögtön felmegy a cukrom. Kiabál is velem a feleségem, hogy ki a franc kényszerít téged a híreket nézni, kell az nekem, hogy felmenjen a cukrod? Hát nem, igaza van, le is kapcsolom rögtön, azzal a gyorsasággal, mint amikor az ember kerítés mentén pisilne és éppen rajtakapják és hamar a gatyába rázza a még priccoló slagot. (na jó, slagocskát..)

A szörnyeteggé torzult liberális fenevad ott is elszabadult a tévében, és a hirtelen felfedezett koronavírus tizenhúsz mentén iszonyatos riogatást okád, mint amikor a játék mikroszkóp alá tettünk egy csepp vizet és abban mindenféle ürlény és szörnyeteg uszkált és megesküdtünk, hogy több vizet nem iszunk, mert tele van rémekkel, amik minket felzabálnak.

Mert láttam, hogy nem minden kovidost kezelnek egyformán, van akit direkte kinyuvasztanak, van akit hagynak kinyuvadni, esetleg égni mint egy kluklux fáklya, egyeseket meg akár Hollandiába is szállítják, ha valamiféle híresség. Szóval, az ember fia elérzékenyül, ha egy egy hírességről hallja, hogy fertőzött, még elkezd benne dolgozni az együttérzés, hogy lám a gonosz vírus nem válogat, és milyen hős a hős, hogy bemegy a kórházba szembe nézni a gyilkos rendszerrel, mint bármelyik a népek fiaiból, és közben kiderül, hogy a híresség nem azért híresség, hogy egy elhagyatott huszonkilencedikként tömje a kovidpecsétes hullazsákot pucéran, hanem azért híresség, hogy kordonnal körülvéve külföldre szállítsák. Elvégre a társadalom sokat fektetett belé, ne már úgy purcanjon ki mint egy a sok balfasz közül.

De te, barom nép halj csak meg otthon a szülőföldeden, ahol mint nagyon is jól tudjuk, sőt ezennel országvilág előtt kijelentvén, hogy az otthon lucsog a korrupciótól, és az isten sem olyan isten, mint máshol.

Igen, otthon a kisvárosi lebúj kórházba halni mennek az emberek, nem gyógyulni, mert tolni kell a statisztikákat felfele, senki nem fog tudni semmit sem bebizonyítani, mert ugye boncolás nincs, hogy azok a szerencsétlen krónikus betegek, akiket a kovid ágyakban mindennel kezelik, csak a betegségeiket nem, és amitől pár nap alatt biztos elpucolnak. A lelkiismereti rendszer meg úgy működik, hogy a bérgyilkosságot is valakinek el kell végezni, pláne ha a szerkezet emberségesen ördögi (elborult elmék találmánya), senki sem hibás, mert az egzekutív (cselekvő döntés) szét van osztva, a felelősség fel van aprózva, senkire nem lehet semmit sem bizonyítani. Az egyik átadja a tűt, az a gravitációtól belefúródik a testbe, a harmadik nyom egy lájkot egy komédiára és a negyedik az aktus pillanatában nem néz oda, az ötödik már csak a zsákot köti el. A hozzátartozók meg visítanak és bőgnek, de előbb utóbb a hullát el kell takarítani, nem bűzlődhet ott, és pár nap alatt bár kavicsokat őrölve kínjában az ember, de az élet megy tovább címen tovább lép. És senki nem hisz neki, hogy a rendszer önmagában egy hatalmas Alien, amely az emberiségből zabál.

Hozzá vagyunk szoktatva, hogy Bébi, ez az élet, ez van, keresd benne azt ami jó, nem azt ami rossz.

Be jó, hogy a hírességünk nem itthon nyuvad, hanem specejális kezelésben részesül Bécsben. Vagy Amszterdámban. Vagy Budapesten. Anywhere but not otthon a putriban, ahol csak a putrisok döglenek.


Én ha csinálnék egy ilyen űrfilmet, szuperintelligens földönkívüliekkel, nem tenném oda őket, hogy felzabálják az ember agyát vagy szívét, vagy lelkét. Egy ácsot rajzolnék, aki elképesztő dolgokat mond egy álomvilágról, és ez annyira irritálná a kasztingot, hogy agyba-főbe vernék ezt az ácsot és a végén keresztre feszítenék.


Ami jó ebben a Muzsiforma negatív bejegyzésben, hogy ez a nemtomhányadik ilyen negatív energiájú bejegyzés, amit végül publikálok, mert megfogadtam, hogy gonosz piros felhőket nem okádok többé a PC áhítatban felhősködők lelke megháborgatása céljából. Tehát pár gonoszt nem eresztettem a világra, ettől jó ez.


Törvény és Rend