tag:blogger.com,1999:blog-5530477317283717936.post6583624799820238379..comments2023-11-10T07:45:46.844+02:00Comments on Artizán Blues Rádió: Epret fábólMuzsi Attilahttp://www.blogger.com/profile/17296827302740272187noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5530477317283717936.post-38345728521307340762013-03-30T13:33:45.524+02:002013-03-30T13:33:45.524+02:00Ilyen munkák mellett rengeteg forgács és fűrészpor...Ilyen munkák mellett rengeteg forgács és fűrészpor keletkezik.<br />Ezzel nagyon jól letakarhatod az eper földjét. A fűrészport alulra, rá pedig úgy 5 cm vastagon a forgácsot.<br />Kevesebb lesz gaz és nem lesz sáros az eper, ugyanakkor nem kell locsolni sem annyit.<br />Én már használom pár éve más növényekhez is. Ősszel beásva porhanyítja a kötött talajt.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5530477317283717936.post-1595618806527702692013-03-28T05:41:54.383+02:002013-03-28T05:41:54.383+02:00Köszi, Beáta.
Az asztalos dolgokat én készítem a s...Köszi, Beáta.<br />Az asztalos dolgokat én készítem a saját műhelyemben. Az illesztéseknél nagyon fontos a vágás minősége. Ezt gyakorlatilag gép nélkül csak olyan mint a vélemény: relatív. Különösen a képkereteket összeilleszteni egy szakmai kihívás minden asztalosnak, mert ugye, ott a legkisebb szög eltolódás is rögtön virít. Házilag elkészíteni merészség és néha idegesítő, de nem lehetetlen.<br />Az eperrel csak az idén kezdem el. Valószínű ezeknek is van mindenféle titkuk...majd megfejtem őket...Muzsi Attilahttps://www.blogger.com/profile/17296827302740272187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5530477317283717936.post-7114912536767297652013-03-27T19:23:50.013+02:002013-03-27T19:23:50.013+02:00A blogban bemutatott asztalos termékeket Te készít...A blogban bemutatott asztalos termékeket Te készíted?<br />Mert ha igen, úgy gratulálok hozzá. Én maximum a képeim kereteit készítem és azt is sűrűn fagittel javítgatom, mert képtelen vagyok megtanulni a szépen fűrészelést. Pedig nagyon igyekszem.<br />Az eper jó ötlet! Nekem az a tapasztalatom, minden évben kisebb, kevesebb. Mondták, hogy kb. 3 évig jó. Tudomásul vettem és hagytam, hogy a kacsok fussanak, új tövek legyenek, de az idén veszek eper tápot, mert nem hozza az első évben elültetett nagyságú és bőséges termést.<br />A melegházban növögető "fingatósokat" öröm nézni!!!<br />Gratulálok ehhez a sok erőhöz, szorgalomhoz és az ebből fakadó bőséghez!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03092330044530533505noreply@blogger.com