Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Jézusból bohócot.


Értesít a Youtube, hogy letiltották egyik filmemet, mert kiskorú gyermek nuditást propagál és nem felel meg a Youtube vezérelveinek. Sőt, a kontomat is strike-olták, ami nemtom mit jelent.
Ez a gyermek nudista filmem, ez az a film, amit „In memoriam Piroska” címen töltöttem fel, arról a táborról, amit közösen csináltunk Körösbányán 2005-ben.
Ez a tábor a 2004-es Forgácstábor folytatásának indult, de hogy nem az lett, ez annak köszönhető, hogy minden oldalról meg volt fúrva, szabotálva a dolog, vissza is akartam lépni, mert éppen gerilla harcot nem akartam űzni elgondolásaimért, viszont mivel Piroskában akkoriban partnerre találtam a Forgácstábor tovább szervezésre és ő már beszervezte a gyerekeit, belementem a fúrt, szabotált és később lejáratott tábor lebonyolítására.
Nem szoktam én könnyen kihátrálni, de nem is megyek be senki házába, hogy ott osszam az ötleteimet, ha neki jó abban a fantáziatlan miliőben élni.
Az este jutottunk arra a megállapításra a fiammal, hogy mit lehet a fanatikusokkal kezdeni, tehát semmit, mert az a legnagyobb hülyeség, hogy az ember más templomába menjen és ott kezdje azokat felvilágosítani tévhitükről. Itt talán joggal köszön vissza Popper semmit sem kell csinálni filozófiája.
Nehezen fókuszáltam a probléma lényegére, hogy az „In memoriam Piroska” filmjében hol lelhető tetten a gyermek meztelenség terjesztése? Nem volt tíznél több nézettsége, mint általában ilyen jellegű filmjeimnek, tehát messze nem volt a „viral” kategória, vagy az amely lángba borítja a facebookot például.
Aztán eszembe jutott, hogy valóban van pár jelenet pucéran futkározó purdéval a Körös partján, ahol pár kocka a filmből lepereg. Van ott vagy húsz gyermek önfeledten ugrálnak a vízben, és itt ott pucéran szaladgál, ha jól emlékszem vagy három apróság.
A felismeréstől elszörnyedtem. Mekkora perverzióra van szükség, ezen a pár pucér gyermeken kiakadni? Most tényleg, nem értem, kit félt a Youtube? A pucér gyermeket félti? Hogy ha netán látja a filmet felnőttként, traumásan fogja pucérságát megélni? Hogy megkérdezése nélkül pucéran lefilmezték tizenhárom éve? Vagy netán a degenerált pedofilt félti, hogy látván a gyermek nudityt felizgul? És nincs mibe kiverje az ondóját?
Próbálom megérteni a jelenséget. Mi az amit nem tudok meglátni a dologban?
Azt megértettem, hogy akkor a tyúkszemére tapostam azoknak, akik végül is megfenyegettek, hogy az nem lehet, hogy ők projektes pénzekből sem képesek táboroztatni gyermekeket és én a magam költségére szerre szervezem a táborokat. De nem gondoltam volna akkor, hogy gyermek meztelenség terjesztésével is fog valaki vádolni.
Milyen sejtelmes és milyen összecsengő.
Hirtelen milyen körültekintő és aggódó lett a youtube. Hogy a legmélyebben rejtett kispolgári filmben is tetten éri a pedofília elleni merényleteket.
Nincs egy éve, hogy a facebook letiltott, mert azt írta, hogy szexuális tartalom feltöltése miatt ellenem feljelentés történt. Természetesen nem volt igaz. Akkoriban váltottam is pár levelet a facebook arctalan, névtelen teammel, hogy legyenek szívesek bizonyítékokat felhozni bűnömmel szemben, hogy tudjam miben tévedtem. Nem voltak hajlandóak megtenni, annyit beláttak, hogy feljelentés alapján indítottak ellenem eljárást.
Lehet, hogy pusztán egy elektronikusan automatikus szűrő eredménye az én lejáratásom, de mi van, ha nem? Olyan elképzelhetetlen? Beírja az ember a nevem a googleba és azt is kihozza, ami már nincs, amit már rég töröltem. Egy félóra sem kell, le lehet karaktergyilkolni bárkit a neten. Bárki megteheti, bárkivel.
A youtube lehetne olyan karakán, hogy legalább belássa, hogy ellenem feljelentés készült.
Hogy miért gondolom én, hogy nem pusztán automatikus szűrés történt, az azért van, mert ha bárki bepötyögteti a youtube keresőbe a „porno” szót, tömérdek pornó tartalom özönlik. És meg lehet nézni, milliós nézettséggel. De kiszúrnak engem, a tíz nézettséggel. Mert önfeledten rohangál egy szar folyóparton pár pucér gyerek. Három darab gyermek, ha jól emlékszem.
Azt elfogadom, hogy van az életben irigyem, ellenségem, hogyne lenne? Az irigység és gyűlölet epicentrumában élek, itt kavarog Belzebub nagy fakanala, a nagy moslék örvényében úszok mint balga légy, ki belecsöppent a nagy zakuszkába, és se ki, se be.
De hogy egy olyan világ elé nézünk, ahol a futkározó meztelen gyermek egy szociális hisztéria tárgya legyen... a legsötétebb konspirációjával szemben találnánk magunkat. És ezt valamiért nem tudom elhinni. Tudom, Puzsér végig ezt vizionálja, de nem szeretném, hogy igaz legyen. Inkább karaktergyilkoljanak engem.
Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy mikor törik szét a meztelen angyalka szobrokat a terekről, templomokból. Hogy ne izguljanak fel a pedofil papok. Arra vagyok kíváncsi (azaz nem vagyok kíváncsi), hogy miként fogják összeszedni a strandokon, a tenger partokon a meztelenül szaladgáló kis gyermekek szüleit, hogy azokat jól megleckéztessék.
Kátyúba került a liberális szellem? Vagy mint Jézusból, egy bohócot csinál az ördöng?

3 megjegyzés:

  1. Va salut!
    Am niste intrebari cu privire la o mobila cu usi arcuite. Daca ma puteti ajuta cu un sfat, scrieti-mi va rog, la adresa robynicolaescu@yahoo.com
    Apreciez munca si sinceritatea dumneavoastra.
    Cu respect,
    Robert.

    VálaszTörlés
  2. Annyira nem lőttél mellé, mert pár éve valami arab mufti látogatáskor Rómában letakarták a meztelen szobrokat.
    A hülyeség már hatalmon van régóta.

    VálaszTörlés