Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Találós kérdés


Az elhanyagolt eklézsia segélyt kap, és ablakot akar cserélni. Elmegy az eklézsia Árpádsávos harmadik Ignáchoz, ki innapokon ott van elől, hatalmas kokárdákkal a szíve fölött és a templom padjaiban is elöl van megvásárolva a helye. Az eklézsia árajánlatot kér az ablakra fentebb említett harmadik Ignáctól, és azt mondja, háromszáz euró négyzetmétere. S ebből nem enged.
Aztán az elhanyagolt, de megtunningolt eklézsia felkeresi Tyúksoros Szaralfonzót, kinek sem kokárda nem lóg a szíve felett, helye sincs a templomban megvásárolva, és azt mondja, hogy száztíz per négyzetméter. De leengedte százra, lévén szegény az eklézsia.
Találós kérdés: Ki az igazi magyar?

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Ez egy hülye bejegyzésem, de felgyűlt bennem a keserűség. Valójában nem tartok arra igényt, hogy bárki elismerjen, akár magyarnak.

      Törlés
  2. Nem attól vagy magyar, hogy hagyod magad kihasználni, hanem mert annak érzed magad. Attól, hogy agyalsz, elemzel, megoldást keresel mindenre haszon nélkül.Egy amerikai az általad felsorolt ötletekért már tartaná a markát, és ezer reklámmal bástyázná körbe a blogbejegyzéseit.
    Persze a tévedés jogát fenn tartom.Nekem már az is elég, hogy értem a szavaidat, és nem kell szótár hozzád. Vagy amikor külföldi szót használsz, akkor meg tudom kérdezni, mit is írtál.

    VálaszTörlés