Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

Beadta a derekát

A fiam szegény beadta a derekát. Azt mondta: "te apa, baj, ha nem leszek nagy természetvédő? Inkább maradok a technikánál. Úgy érzem én technikai ember vagyok."
Ez apropó a darazsakra, legyekre, szúnyogokra.
Rám való tekintettel meg az osztálymenőség nyomására próbált a fiam cserkész lenni, természet kedvelő, de összetűzésben van a darazsakkal, legyekkel, szúnyogokkal. Szegényt egyszer három darázs csípte meg egyszerre a kertben. Elmentünk vacsorára valakihez, este a teraszon beszélgettünk, mire a fiam körül legalább négy darázs keringett. Este aztán vallott, hogy akkor a természetvédésből kábé ennyit.
Imádja a legokat, mindent ami technika. Együtt szoktuk nézni és hallgatni a szinti bemutatókat a jutubon.
Tudomásul vettem...

5 megjegyzés:

  1. Mondhatni nyomós, vagy inkább csípős érv.

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom miért, de a röpülősökkel én sem vagyok jóban...pedig ők szeretnek engem.Ha másokat nem is engem mindig megkörnyékeznek.Valamit tudnak ezek...

    VálaszTörlés
  3. Darazsak nekem is vannak a hátsó szoba ajtófélfájában, de a Biolit (szlovák kemotox) meg sem kottyant nekik, és engem nem bántanak. Kezdem megszokni őket.

    VálaszTörlés
  4. Végy egy pille palackot. Tegyél bele egy kevés, ecetet, kis sört, cukrot és egy deci vizet. Akaszd ki napos helyre és összefogja a darazsakat, bogarakat.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Névtelen! Mi is láttuk a videót erről, nálunk viszont teljesen hatástalannak bizonyult, egyetlen kósza darazsat nem fogott. Kénytelenek voltunk sk agyoncsapkodni őket tömegesen. Mert mi sem vagyunk darázsvédők.

    VálaszTörlés