Artizán Blues Rádió

Loading ...
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime Stream Proxy
A fenti kis ikonok egyikére kattintva lejátszó lista tölthető le. A blog további böngészéséhez új ablak nyitását ajánlom, hogy a rádió zavartalanul tovább működhessen. Köszönöm.

fuggoseg

azt mondta a felesegem, nesze ez a tabla, nekem ne cseszd a fejem hajnalban a vilagmegvaltasaiddal. igaza van. nem cseszem. cseszem a tieteket.
szep idot fogtunk ki ujra a tengeren, a kedvenc kavezo teraszom meg megvan, ahonnan bele lehet jol latni a messzesegbe, a viz tokeletes, a szoba jo, csak a felesegem szerint valaminek penesz szaga van. en nem erzem annyira, engem mas penesz fajta eszik.
itt nem latszik az orszag szar helyzete, csordul a boseg, minden fasza...

5 megjegyzés:

  1. Ott vagy egy szuper helyen és keseregesz, nem hiszem el! :D
    Mars a tengerbe, egyél, igyál, lazíts, örülj a pillanatnak! :)

    VálaszTörlés
  2. Mert nem az ország helyzete rossz, csak Te nem nyaltad be magad a jó helyre. Viszont most a pihenés fontosabb, nyöszörögni otthon is lehet.

    VálaszTörlés
  3. Kellemes nyaralást, kellemes pihenést, kellemes időt, kellemes gondolatokat, kellemes ... kellemest! :)

    VálaszTörlés
  4. Eszek, iszok, alszok, rancosra lubickolom magam a tengerben, de konyorgom :-) hadjatok gondolkodni is! (Meg aztan nezem en itt a szebbnel szebb isteni alkotasokat noi keblek formajaban, de azokat nem nekem tarja fel a termeszet...nem tudjatok milyen, amig nem tapasztaljatok meg!) A jo elet, a kenyelem nem mond ellent a gondolkodasnak...ne aggodjatok...az ember nem csak kinjaban gondolkodik...nem is ertem, miert gondoljatok, hogy en soteten latom a vilagot? Szeretem a penzt, a szepet, s a mindent..nem eleg pozitiv nektek?

    VálaszTörlés